Prijzen & Betalen

PRIJZEN

Ik zie geen prijzen:
U moet zich eerst registreren op onze website! Op de volgende pagina kunt u al uw gegevens invullen en een wachtwoord kiezen. Als u vervolgens op ‘registreren’ klikt, is uw registratie voltooid en worden de gegevens naar het opgegeven e-mailadres verstuurd. Met deze gegevens kunt u direct inloggen op onze website en zult gelijk al onze prijzen zien..

Is de online productprijs gelijk aan de winkelprijs?
Ja, de productprijs die je online betaalt is hetzelfde als in de winkel.

Zijn de prijzen van Erciyes Market inclusief BTW & ACCIJNS?
Ja, alle getoonde prijzen op onze website Erciyes zijn inclusief BTW & ACCIJNS.

Zijn de prijzen van Erciyes Market inclusief STATIEGELD?
Ja, alle getoonde prijzen op onze website Erciyes zijn inclusief STATIEGELD.

Is de BTW gespecificeerd op de bon?
De BTW is gespecificeerd op de bon. Dit geldt ook wanneer je via een factuur betaalt.


BETALEN

Wanneer kan ik mijn online bestelling betalen?
Wanneer je jouw online bestelling ophaalt in de winkel of keuze maakt van onze bezorgservice, kun je zowel contant betalen als pinnen. Wanneer je jouw bestelling laat verzenden buiten onze bezrogservice, kun je enkel betalen door het bedrag over te maken naar èèn van onze rekeningnummer. Betalen met creditcard is niet mogelijk.

Hoe kan het dat het totaalbedrag van mijn boodschappenlijst verschilt van het bedrag dat ik daadwerkelijk moet afrekenen?
Het verschil kan worden veroorzaakt door kleine verschillen in het gewicht van artikelen zoals vlees, groenten en fruit. Ook kunnen prijsverschillen ontstaan als er prijswijzigingen in de winkel plaatsvinden tussen het moment van bestellen en het verzamelen van jouw order.

Moet ik statiegeld betalen voor flessen en kratten?
Ja, je betaalt net als in de winkel statiegeld voor flessen en kratten.

Is het mogelijk om met een Erciyes-cadeaukaart af te rekenen?
Wanneer je je bestelling bij Erciyes-winkel ophaalt, kun je ervoor kiezen om met een cadeaubon af te rekenen. Wanneer bestellingen die online bestelt zijnis het alleen mogelijk cadeaubon af te rekenen die online zijn aangeschaft.

Kan mijn statiegeld worden verrekend wanneer ik lege flessen of kratten inlever?
Nee, U kunt geen statiegeld artiekelen inleveren tijdens het online bestellen.Ja, Alle lege kratten waarop statiegeld zit zoals bierkratten kunt u tijdens het bezorgen inleveren, Bij bezorging verrekent de bezorger het statiegeld op de bon. Indien u grote hoeveelheden wilt inleveren, verzoeken wij u om, in verband met de beschikbare ruimte in de auto, contact op te nemen met onze klantenservice.
Nee, U kunt tijdens het bezorgen geen losse statiegeld artikelen zoals bierflesjes, colaflesjes inleveren bij onze bezorger, U kunt uw statiegeldartikelen wel inleveren bij onze winkel.

Kan ik extra geld pinnen bij de kassa?
Het is helaas niet mogelijk om extra geld te pinnen bij de kassa. Erciyes wil het risico op overvallen juist verkleinen en kiest er bewust voor om zo min mogelijk geld in haar winkel te hebben. Ondanks dat wij het vervelend vinden dat wij deze service niet kunnen bieden, gaat veiligheid boven alles. Hoe minder contant geld, hoe veiliger de situatie in en rondom onze winkels.