Ruil & Retour

Kan ik artikelen uit mijn online bestelling ruilen of terugbrengen naar de Erciyes-winkel?
Ja dat kan. Je hebt bij Erciyes het recht om tot 14 dagen na de dag waarop je de artikelen hebt ontvangen de aankoop ongedaan te maken. Dit geldt niet voor bederfelijke producten, kranten, tijdschriften, audio- en video opnamen en computerprogrammatuur waarvan de verzegeling na levering is verbroken. Gebruik hiervoor het modelformulier voor herroeping. Binnen de termijn van 14 dagen kan je de artikelen terugbrengen naar de Erciyes-winkel waar je deze hebt gekocht. Als je de Erciyes hiervan vooraf op de hoogte brengt, heb je vanaf dat moment nog 14 dagen om de artikelen daadwerkelijk te retourneren. Ruilen is natuurlijk ook mogelijk.

Hoe lang kan ik een artikel uit mijn online bestelling ruilen of terugbrengen?
Je kunt artikelen tot 14 dagen na de dag waarop je deze hebt ontvangen ruilen of terugbrengen.

Ik las dat ik bedenktijd heb wanneer ik online boodschappen bestel bij Erciyes. Wat houdt dit in?
Bedenktijd betekent dat je 14 dagen de tijd hebt om te besluiten of je de artikelen uit jouw online bestelling wenst te behouden, ruilen of retourneren. Let er wel op dat niet alle artikelen hiervoor in aanmerking komen.

Hoe lang kan ik mijn artikelen uit mijn online bestelling ruilen of terugbrengen?
Je kan gebruikmaken van je bedenktijd door binnen de termijn van 14 dagen de artikelen terug te brengen naar Erciyes. Ook kun je binnen deze termijn de winkel vooraf op de hoogte brengen, door bijvoorbeeld het modelformulier voor herroeping toe te zenden (maar dit is niet verplicht).

Zijn er kosten verbonden aan het gebruikmaken van de bedenktijd?
Nee, maar de kosten voor het terugbrengen en verzenden van de artikelen komen wel voor eigen rekening.

Voor welke artikelen geldt de bedenktijd niet?
De bedenktijd geldt niet voor bederfelijke producten, waterpijp, kranten, tijdschriften, speciaal bestelde artikelen, audio- en video opnamen en computerprogrammatuur waarvan de verzegeling na levering is verbroken.

Wanneer krijg ik mijn geld terug?
Je krijgt het aankoopbedrag van de artikelen uiterlijk binnen 14 dagen terugbetaald. Indien je alle artikelen uit je online-bestelling retourneert, Mocht je slechts enkele artikelen uit je bestelling retourneren, dan krijg je de bezorgkosten van de heenzending niet teruggestort.

Heb ik garantie? Zo ja, hoe lang?
Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat de producten voldoen aan datgene wat je er als consument in alle redelijkheid van mag verwachten. Mocht je onverhoopt niet tevreden zijn over de producten, kun je altijd in contact treden met de winkel waar je het product hebt gekocht.