Account

Account

Hoe kan ik mij inschrijven:
Links op onze pagina vindt u het item ‘Inloggen’. Daar vindt u vervolgens een aparte sectie voor nieuwe klanten, waar u zich kan registreren. Op de volgende pagina kunt u al uw gegevens invullen en een wachtwoord kiezen. Als u vervolgens op ‘registreren’ klikt, is uw registratie voltooid en worden de gegevens naar het opgegeven e-mailadres verstuurd. Met deze gegevens kunt u direct inloggen op onze website.

Hoe kan ik mijn e-mailadres wijzigen:
Dit kunt u zelf doen. klik op WINKEL en kies accountgegevens , Log in met de bij u bekende gegevens, nu komt nu terecht op uw account-pagina. Op deze pagina kunt u klikken op ‘Bekijk en/of bewerk uw persoonlijke gegevens’. U komt nu terecht op de pagina met een overzicht van uw persoonlijke gegevens. Vervolgens kunt u onder het kopje Uw account klikken op ‘Wijzig accountgegevens’. U kunt hier vervolgens uw e-mailadreswijzigen..

Wat moet ik doen als ik mijn wachtwoord ben vergeten:
Dit doet u met de link ‘Wachtwoord vergeten?’ op de inlogpagina links. U krijgt vervolgens een scherm te zien waar u uw e-mailadres moet invoeren. Als u vervolgens op ‘Verstuur wachtwoord’ klikt, wordt uw wachtwoord naar het opgegeven e-mailadres verzonden..

Wat gebeurt er met mijn gegevens:
Erciyes Market gebruikt uw gegevens uitsluitend om u van dienst te kunnen zijn bij bestellingen en om u te kunnen herkennen als klant. Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt en zijn ook door niemand anders te bekijken dan bevoegde medewerkers van Erciyes Market. Daarnaast zijn alle systemen extra beveiligd zodat ze niet door vreemden ingezien kunnen worden..

 

Account

Bestellen & Bezorgen

Betalen

Prijzen

Overige