Aramax Max Peach

Aramax Max Peach

Productnummer: 3883
Beschikbaarheid:
Op voorraad

Beschikbare opties:

Omschrijving

6 - 12 mg, 10 ml

Specificatie
Productomschrijving
Productomschrijving E-liquid met de smaak van perzik voor gebruik in elektrische sigaretten. Deze e-liquid wordt geleverd in een flesje met kindveilige sluiting en naald vulsysteem. In de verpakking treft u een bijsluiter welke dient als handleiding voor juist gebruik van dit product.
Extra informatie
Smaak Perzik
Nicotinegehalte
Nicotinegehalte 6 mg, 12 mg.
Inhoud en Gewicht:
Inhoud / Gewicht: 10 Milliliter.
Over prijs- en productinformatie:
*Over prijs- en productinformatie: Bij Erciyes Market doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.
Veiligheid
Veiligheid Dit product is niet geschikt voor personen onder de 18 jaar, niet-rokers, zwangere of borstvoedende vrouwen, personen met een allergie voor nicotinehoudende producten of personen met hart- en/of vaatziekten. Dit product is een alternatief voor het roken van tabak.
Beoordelingen (0)

BeoordeelNote: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed