Mr.Prober Zeebries

Mr.Prober Zeebries

Productnummer: 647
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Omschrijving

400 ml

Specificatie
Productomschrijving
Productomschrijving Mr Proper Vloeibare Gel zal uw schoonmaakroutine revolutioneren met een nieuwe reinigingstechnologie en een unieke doseerdop, waardoor u verspilling voorkomt. • Mr Proper vloeibare Gel zorgt voor glans en langdurige frisheid •Innovatieve doseerdop zorgt voor betere dosering en vermijdt verspilling •1 fles voor het hele huis: keukenvloer, aanrecht, wasbak en badkamer •Vuil aanpakken, vet bestrijden en vuil makkelijker verwijderen Mr Proper Vloeibare Gel, de echte allesreiniger, pakt overal het hardnekkigste huishoudelijke vuil aan zonder een druppel te verspillen. Met 2,5x meer kracht in elke druppel vergeleken met de voorgaande verdunde versie, doordringt en verwijdert Mr Proper Vloeibare Gel gemakkelijker vuil. Van het moeiteloos schoonmaken van opgedroogde etensvlekken en hardnekkig vet tot het dweilen van de vloer en het laten schitteren van de badkamer.
Inhoud en Gewicht:
Inhoud / Gewicht: 400 Milliliter.
Bereiden en gebruik
Bereiden en gebruik Met slechts één krachtige kneep giet de doseerdop de juiste hoeveelheid vloeibare gel in uw emmer, of u kunt het onverdund gebruiken door zonder geknoei of overdosering een kleine hoeveelheid direct op de vlek te gieten. Betere controle over de dosering en waar voor uw geld met de nieuwe doseerdop. Gebruik onverdund op uw spons voor gerichte schoonmaak of verdun het in een emmer. Veilige manier om delicate oppervlakken schoon te maken. Mr Proper Vloeibare Gel biedt glans en langdurige frisheid in 3 verschillende varianten.
Over prijs- en productinformatie:
*Over prijs- en productinformatie: Bij Erciyes Market doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.
Beoordelingen (0)

BeoordeelNote: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed

Tags: