Ernet Keuken Reiniger

Ernet Keuken Reiniger

Productnummer: 3486
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Omschrijving

750 ml

Specificatie
Productomschrijving
Productomschrijving Met de verbeterde formule maakt Ernet keuken reiniger uw dagelijkse vuil en olievlekken schoon welke in uw keuken voorkomen. Ernet maakt uw aanrecht, oven, kookplaat, geëmailleerd oppervlakken, tegel en gootstenen schitterend schoon.
Klantenservice
Internetadres 750 Milliliter
Bereiden en gebruik
Bereiden en gebruik Gebruik met SPRAY: gebruik door het dopje voor spuitmondstuk open te doen. Zorgt voorschoonheid en hygiëne op grotere oppervlakken. Gebruik met SCHUIM: Gebruik door het dopje voor spuitmondstuk gesloten te houden. gesloten dopje zorgt voor het vormen van een sterk schuim. Draai het dopje op het spuitmondstuk zodat de positie ">"op de bovenkant komt. Spuit het product op te schoonmaken oppervlakte en veeg dit met een vochtige doek of spons. Bij moeilijke en vast blijvende vlekken kunt u enkele minuten wachten om een betere resultaat te krijgen, Voor een betere glanzende resultaat ga met een droog doek over de oppervlakte nadat u deze heeft gespoeld. Nadat u klaar bent met het gebruik, draai het dopje op het spuitmondstuk naar de positie "X"
Over prijs- en productinformatie:
*Over prijs- en productinformatie: Bij Erciyes Market doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.
Beoordelingen (0)

BeoordeelNote: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed