Adalya Mix Love 66

Adalya Mix Love 66

Productnummer: 3334
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Omschrijving

170 ml

Specificatie
Productomschrijving
Productomschrijving Heerlijke Adalya Mix Molasses. Met een klein beetje van deze smaakversterker krijg je je wat oudere en uitgedroogde waterpijp_tabak weer vochtig en heerlijk op smaak, of een nog sterkere smaak aan je goede tabak. Deze Love66-molasses is ook perfect om je gebruikte Stoom_Steentjes weer op smaak te krijgen waardoor je je Steam Stones meerdere keren kunt gebruiken.
Inhoud en Gewicht:
Inhoud / Gewicht: 170 Milliliter
Smaak
Smaak Meloen, Maracuja, Bessen, Munt
Bereiden en gebruik
Waterpijptabak Giet ongeveer 10 tot 20 ml Adalya molasses over je waterpijp_tabak en meng dit er goed door totdat je een lekkere natte en plakkerige tabak hebt, de molasses moet er bijna uit druipen, dan is de tabak goed voor gebruik. Het mengen van smaken is met de Adalya Mix Molasses ook perfect te doen.
Steam Stones Giet ongeveer 30 ml Adalya Mix Molasses in een blikje met de gebruikte Steam Stones en schud dit flink voor zo'n 30 seconden. Voor het beste resultaat je de Steam Stones een dagje in de Adalya Mix Molasses staan zodat de Molasses goed in de Steam Stones kan trekken. Dan vlak voor gebruik weer even het blikje schudden. Ook hier kun je natuurlijk weer heerlijk de smaken met elkaar mixen.
Over prijs- en productinformatie:
*Over prijs- en productinformatie: Bij Erciyes Market doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.
Beoordelingen (0)

BeoordeelNote: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed