24 Ice Flugel Ice

24 Ice Flugel Ice

Productnummer: S509
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Omschrijving

5 x 65 ml - 5 %

Specificatie
Productomschrijving
Productomschrijving Vorig jaar bracht het merk 24 ICE onder andere mojito-, strawberry daiquiri- en pina colada-ijs op de markt, nu slaan ze de handen ineen met Flügel. In de doos bevinden zich 5 ijsjes, die ieder maar 53 calorieën bevat! Een heerlijke dorstlesser op een warme dag of als exclusief dessert!
Extra informatie
Extra Informatie Zelf bevriezen
Alcoholpercentage
Alcoholpercentage 5 %
Inhoud en Gewicht:
Inhoud / Gewicht: 5 x 65 Milliliter.
Waarschuwing
Let Op Voor de verkoop van deze artikel geldt een minimum leeftijdsgrens. deze artikel mag niet verkocht worden aan jongeren onder 18 jaar, dit is een wettelijke verplichting. Bij alle jongeren tot 25 jaar wordt daarom naar een geldig identiteitsbewijs gevraagd.
Over prijs- en productinformatie:
*Over prijs- en productinformatie: Bij Erciyes Market doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.
Beoordelingen (0)

BeoordeelNote: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed