Migo Pod Systeem

Migo Pod Systeem

Productnummer: 3753
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Omschrijving

Proefpakket

Specificatie
Productomschrijving
Productomschrijving De Migo is een Mouth to Lung Pod-systeem met een interne batterijcapaciteit van 260mAh. Tevens is de Migo voorzien van een automatisch vuursysteem, tijdens het inhaleren hoeft er dus geen vuurknop ingedrukt/bedient te worden. De Migo wordt geleverd met een micro USB laadkabel waarmee de batterij eenvoudig opgeladen kan worden. Door het slanke design ligt de Migo goed in de hand en is de kit erg handzaam. De Migo is een Mouth to Lung Pod-systeem met een interne batterijcapaciteit van 260mAh. Tevens is de Migo voorzien van een automatisch vuursysteem, tijdens het inhaleren hoeft er dus geen vuurknop ingedrukt/bedient te worden. De Migo wordt geleverd met een micro USB laadkabel waarmee de batterij eenvoudig opgeladen kan worden. Door het slanke design ligt de Migo goed in de hand en is de kit erg handzaam. De voorgevulde/hervulbare Pods zijn speciaal ontworpen voor de Migo Pod Systeem en zijn uitsluitend in de Migo te gebruiken. De vier voorgevulde pods die bij deze kit worden bijgeleverd hebben een tankinhoud van 1.3ml en zijn gevuld met verschillende Migo Nicotine Salt E-liquids (20 mg). De Migo Pod Systeem is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren.
Extra informatie
Extra Informatie 1x Migo Batterij, 1x Migo voorgevulde Euka Menthol Pod (20mg Nic Salt), 1x Migo voorgevulde Dry Aged Tobacco pod (20mg Nic Salt), 1x Migo voorgevulde Almond Tobacco pod (20mg Nic Salt), 1x Migo Voorgevulde Melon Smoothie pod (20mg Nic Salt), 1x Migo Micro USB oplaadkabel, 1x Handleiding.
Smaakprofiel 1 x Eucalyptus en menthol, 1x Honingmeloen, cantaloupe, drakenfruit, 1 x Gedroogde tabaksbladeren, 1 x Tiramisu en Tabak
Nicotinegehalte
Nicotinegehalte 20 mg
Inhoud en Gewicht:
Inhoud / Gewicht: 4 x 1.3 Milliliter ( Niet Hervulbaar )
Over prijs- en productinformatie:
*Over prijs- en productinformatie: Bij Erciyes Market doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.
Veiligheid
Veiligheid Dit product bevat de zeer verslavende stof nicotine. Het gebruik ervan wordt afgeraden voor niet-rokers (Bovenstaande waarschuwing is van toepassing op alle nicotine-houdende varianten van dit product). Dit product is niet geschikt voor personen onder de 18 jaar, niet-rokers, zwangere of borstvoedende vrouwen, personen met een allergie voor nicotinehoudende producten of personen met hart- en/of vaatziekten. Dit product is een alternatief voor het roken van tabak.
Beoordelingen (0)

BeoordeelNote: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed