Monster Espresso and Milk Triple Shot

Monster Espresso and Milk Triple Shot

Productnummer: 4534a
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Omschrijving

250 ml

Specificatie
Productomschrijving
Productomschrijving Italianen staan bekend om snelle auto's, mode en natuurlijk perfecte espresso's. Wij zijn dan ook naar Italië gereisd om te leren van de beste barista's en zo onze Espresso Monster te ontwikkelen. Espresso Monster heeft een triple shot: een driedubbele espresso, ijskoude melk en de Monster's Espresso Energy Blend. "Als het om koffie gaat zijn wij een stijlvol Monster.
Extra informatie
Extra Informatie Espresso koffiedrank met melk, Taurine met toegevoegde vitamines B3 en B6, Met suikers en zoetstof, Gesteriliseerde drank.
Inhoud en Gewicht:
Inhoud / Gewicht: 250 Milliliter
Ingrediënten:
Ingrediënten: Gebrouwen espresso (49%) [gefilterd water, koffie concentraat], volle melk (44%), suikers, glucosestroop, taurine (0,4%), vitamines [B3 (nicotinamide), B6, (pyridoxinehydrochloride)], zoetstof, (sucralose).
Allergie informatie:
Bevat Melk
Over prijs- en productinformatie:
*Over prijs- en productinformatie: Bij Erciyes Market doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.
Beoordelingen (0)

BeoordeelNote: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed